Grupper & event

Upplev The Viking Museum tillsammans

Besök The Viking Museum ensamma!

Ett museum helt för er själva?
Du och 4 vänner kan uppleva The Viking Museum, helt utan andra besökare!
Gå på en privat visning med en av våra arkeologer. Upptäck vikingatidens mest fängslande historier med ett glas av vårt eget mjöd i handen och åk på en vikingaresa ut i Europa i äventyrsfärden Ragnfrids saga.
Pris: 1500 kr för 5 personer. Kontakta oss för bokning och mer information.

 

PAKET

The Viking Museum erbjuder grupper en mängd olika paketlösningar.

Låt er fest bli historisk!

Efter att The Viking Museum stängt för dagen erbjuder vi möjligheten för er att ha museet exklusivt för er själva. Börja kvällen med ett glas mjöd i utställningen där livet på vikingatiden levandegörs – lär dig mer om hur man reste, levde och åt.

Därefter välkomnas ni på en resa med vikingafärden Ragnfrids saga som tar er med tillbaka till år 963. Väl framme efter resan får ni slå er till bords på Glöd, Vikingalivs restaurang med fantastisk utsikt över vattnet i Wasahamnen. Här erbjuds mat med modern nordisk känsla. Om så önskas ordnar vi såklart ett dansgolv efter middagen!
Skicka en bokningsförfrågan nedan så hjälper vi till att skräddarsy just ert event!
Är ni intresserade av en annorlunda konferens? Här kan allt från 10 personer till 200 personer konferera tillsammans och kombinera det med en historisk upplevelse och vikingatida aktiviteter!

 

Barnkalas

Ta chansen och ge barnen ett minne för livet bland valkyrior och vikingar. Under två och en halv timme får barnen lek, kunskaper och en god lunch. I våra barnkalas ingår barnvisning, runjakt, vikingafärden Ragnfrids saga och lunch i restaurangen. Se mer information här.

 

Guidade visningar

Ni kan addera en kort guidad visning som ger er en introduktion till vikingatiden eller en djupgående visning för er som verkligen vill grotta ned er i vikingatiden. Eller varför inte någon av våra temavisningar, kanske något tema som passar dig och din grupp extra bra. Vi erbjuder teman som; Runstenarnas berättelser, Vikingarnas skepp och resor, Sagor och mytologi, Det visar benen eller varför inte Bland valkyrior och husfruar.

Visningar på finska

Vi erbjuder även visningar på finska. Boka en visning med hela familjen, för din grupp eller själv med finsk guide! Visningarna finns både som kortare introduktion och en längre fördjupning. För att boka, kontakta oss här. 

Äventyr och lärande för skolor

The Viking Museum erbjuder roliga, spännande och lärorika lektioner för både mellanstadiet och högstadiet.

Boka en visning