Evenemang i 26 februari, 2020

SPORTLOV

februari 26
|Återkommande Evenemang (Se alla)
Blir det inga skidor under sportlovet? Ingen fara! På The Viking Museum kan du leka och sporta som en viking hela lovet! Kindbrottning, ficklampsvisningar, hantverk och mycket mer utlovas!

Barnvisning 11.30

februari 26 @ 11:30 - 12:00
|Återkommande Evenemang (Se alla)
Hos oss erbjuds guidade visningar för barn under helger och lov, där du inte bara lyssnar, utan kan smaka och känna på vikingatiden!

Visning på engelska 12.30

februari 26 @ 12:30 - 13:00
|Återkommande Evenemang (Se alla)
Guidad visning på engelska Få epoker I den nordiska historien är så mytomspunna som vikingatiden. Spännande berättelser om brutala busar och hårdnackade hjältar har präglat vår syn på livet i Skandinavien för tusen år sedan, och gjort vikingarna kända långt utanför Sveriges gränser. Och visst var vikingarna inte några mjukisar direkt, men det finns så mycket mer att berätta!

Guidad visning på engelska.

Barnvisning 13.30

februari 26 @ 13:30 - 14:00

Visning på svenska 14.30

februari 26 @ 14:30 - 15:00
|Återkommande Evenemang (Se alla)
Guidad visning på svenska Få epoker I den nordiska historien är så mytomspunna som vikingatiden. Spännande berättelser om brutala busar och hårdnackade hjältar har präglat vår syn på livet i Skandinavien för tusen år sedan, och gjort vikingarna kända långt utanför Sveriges gränser. Och visst var vikingarna inte några mjukisar direkt, men det finns så mycket mer att berätta!

Guidad visning på svenska.

Visning på engelska 15.30

februari 26 @ 15:30 - 16:00
|Återkommande Evenemang (Se alla)

Ett evenemang var 1 vecka/veckor som börjar 15:30 på söndag, måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag och lördag, upprepas till 28 februari, 2020