Logga

Butiken på The Viking Museum

Butiken på The Viking Museum hittar du något för alla! I sortimentet finner allt från snygga souvenirer, design för hemmet, vackra accessoarer och mycket mer. Vi är väldigt stolta över våra leverantörer då mycket av produkterna är fint hantverk som är helt unika. Alla åldrar hittar något man älskar och det finns produkter i alla möjliga prisklasser så varmt välkomna till museet och ta en titt!

Läs mer om här hur butiken jobbar med hållbarhet här. 

För hemmet

I butiken finns det ett stort sortiment med snygga produkter som du kan ha i hemmet. Här kan du hitta bland annat glas, ljushållare, textiler, dekorativa prydnader och mycket mer!

Butiken på the viking museum för hemmet

accessoarer

På vikingatiden var man väl utsmyckad och vi håller självklart fast i det fortfarande! I vårat sortiment har vi en vacker kollektion med snygga accessoarer!

Butiken på the viking museum accessoarer

äta och dricka

Även för den hungriga erbjuder vår butik ett fantastiskt utbud. Allt från kryddor och sylt till fantastisk god saft som man självklart kan köpa med ett horn till så man kan dricka i vikingastil! För den sötsugna finns det massvis med gott godis.

Butiken på the viking museum äta och dricka

Att leka med

För den leksugna så har butiken ett urval av roliga prylar! Svärd för och sköld för alla vilda eller gosedjur för de mysiga. Oavsett vem man är så finns det en hel del roligt att välja mellan.

Butiken på the viking museum att leka med

Skönhet

Trots stereotyperna så var faktiskt vikingarna väldigt mån om hygien och vi har en mängd produkter som håller en stilig. Klassiska vikingakammar, gott doftande tvålar och självklart allt man behöver för att hålla sitt vikingaskägg prydligt!

Butiken på the viking museum skönhet

Böcker

Är du fortfarande sugen på att lära dig mera om vikingatiden och känner dig inspirerad så passar en bra bok perfekt! Vikingatiden är fullt med intressanta berättelser och på The Viking Museum hittar du böcker om allt. Mytologi, historia, flätor och skägg,  barnböcker, vikingabåtar med mera, frågan är bara vart man ska börja. 

Butiken på the viking museum böcker

Varmt välkomna till butiken!

I framtiden kommer du kunna handla vårat fantastiska sortiment här men tills dess är du varmt välkommen att besöka butiken i museet och ta en ordentlig titt på alla saker. Ses där! Samma öppettider som museet. 

Butiken smycken
Butiken

Kvistarna är återvunna från Djurgårds förvaltningen, en av många hållbarhets anpassningar. Läs mer om Royal Djurgårdens hållbarhets mål här.