Restaurang Glöd

 På restaurang Glöd erbjuder man fantastiskt god mat, drick och fika i härlig nordisk tappning. Utöver Glöds ordinarie meny så finns även en dagens lunch för variation. För din mindre hungriga och mer sötsugna så finns även ett bra utbud av gott fika och kaffe. Nu under sommaren servas det även på uteserveringen precis vid museets entré. Varmt välkomna!              

matsal@glodmat.se

070-776 25 50

Mat

Glöd erbjuder menyer i nordisk tappning och rätter i kvalitet. Finns både en fast meny men även dagens lunch som blivit populärt runt Djurgården som exemplevis den kända hamburgaren. Varmt välkommen att smaka för er själva. med något gott att dricka.

Fika

På restaurang Glöd kan du komma in och ta en varm och god fika. Här hittar du allt från klassiska bullar till goda mazariner eller kanske en citron tarte. Vad du än är sugen på så hittar du något gott på Glöd! Para fikan med en god varm kopp kaffe eller kanske en kopp te och njut.

Boka Glöd

Restaurang Glöd är dessutom en otrolig plats för fest! Vare sig det är kick-off, bröllop, mingel, födelsedagar eller annat så passar Glöd perfekt. De går att planera in och skräddarsy event just för ditt önskemål genom att kontakta oss så läs mer om hur du kan göra din nästa fest historisk!