Event och kalas

Ta din fest till nya höjder

Låt er fest bli historisk!

Letar ni efter något nytt och spännande för er grupp? The Viking Museum öppnar upp för lyxiga fester, roliga aktiviteter och tematiserade kalas. Vi skräddarsyr ert evenemang så att det blir precis som du önskar!

Festvåning

Efter museet har stängt för dagen har ni möjlighet att ha museet exklusivt för er själva. Det går bra att kombinera ett museibesök med egen guide och vår åktur Ragnfrids saga med en fantastisk middag på restaurang Glöd. Vi ordnar festhöjande aktiviteter att njuta av tillsammans med ett glas bubbel. Om det önskas ett dansgolv så dukar vi självklart fram det efter middagen.

Kick-off

Om ni letar efter något nytt att göra med kollegorna så är vi svaret på den frågan! Boka din kick-off eller företagsfest hos oss och vi ordnar ett helt program som passar er grupp. Häng med våra guider på en spännande visning i museet, bygg samarbetsanda med våra vikingaaktiviteter och avnjut sedan en god middag på vår restaurang.

Bröllop

Med vår fantastiska utsikt över Wasahamnen så lämpar sig lokalen väl till er bröllopsfest. Vi ordnar med mat, dryck och dekor efter era önskemål. Det går bra att anlända till museet med båt om det önskas.
Skulle det vara så att ni är ute efter ett bröllop utöver det vanliga så är vår völva utbildad vigselförrättare, då kan ni gifta er i Frejas tecken!

EVENEMANG

The Viking Museum hjälper dig att skapa din drömfest.

Barnkalas

På The Viking Museum kan du boka våra populära barnkalas. Vi kombinerar en spännande upplevelse med kunskap. Samla barnen och följ med våra arkeologer på en intressant tur i vår utställning, testa vikingatida lekar och för de modiga väntar åkturen Ragnfrids saga.

Vårt vikingatida barnkalas

Innehåller alltid: en spännande och interaktiv barnvisning med en av våra vikingaklädda guider, godispåse och åkturen Ragnfrids saga

Tillval

– Korv med bröd
– Vikingapizza
– Vikinga-snacks
– Runstens-workshop
– Drakäggsjakt

Tänk på!

Barnkalasen kan bokas 11:00-13:00 eller 14:00-16:00.
Tre medföljande vuxna får följa med.

Ett barnkalas på vikingatida vis

The Viking Museum erbjuder ett roligt barnkalas för kalassugna och modiga unga!

Boka en visning

• Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.