Historiska Event och fester

Letar ni efter en unik lokal för ett event? The Viking Museum och restaurang Glöd är tillgängliga för privata middagar, barnkalas, företagsfester och andra typer av tillställningar. Vi skräddarsyr evenemang efter era önskemål!

booking@thevikingmuseum.com

BARNKALAS

Boka The Viking Museums populära barnkalas – vi kombinerar en spännande upplevelse med kunskap! Samla barnen för ett minnesvärt kalas, med roliga aktiviteter och en intressant tur i utställningen tillsammans med våra kunniga guider. För de riktigt modiga väntar även vår äventyrsfärd Ragnfrids Saga.

OBS!

Barnkalasen kan bokas för 11:00-13:00 eller 14:00-16:00.

Rekommenderas för åldrar 7-12 år.

Vi har ett maxantal på 12 deltagande barn (pga. platsbrist i kalastältet).

Tre medföljande vuxna får delta.

GRUNDPAKET kalas

Pris: 380 kr/barn. Minimidebitering 3.000 kr. Priset inkluderar tre medföljande vuxna.

Detta ingår alltid i grundpaketet:

– Entré till The Viking Museum för hela sällskapet.

– Äventyrsfärden Ragnfrids Saga.

– Interaktiv barnvisning.

– Egen kalasvärd/viking.

– Kalastält med popcorn och dryck.

– Fiskdamm (med godispåsar) i vikingaskeppet.

Om ni önskar går det att lägga till glass, vikingapizza eller korv med bröd, som serveras i kalastältet. Vi erbjuder även spännande tillvalsaktiviteter, som Drakäggsjakt, vapenvisning och Ficklampsvisning, utöver grundpaketet.

För bokning och frågor, vänligen kontakta barnkalas@thevikingmuseum.com

FESTVÅNING

När vi har stängt för dagen har ni möjlighet att ha museet för er själva. Kombinera middag på restaurang Glöd med guidad tur i museet och åkturen Ragnfrids Saga. Önskas fördrink i utställningen, vikingatida aktiviteter eller dansgolv efter middagen så ordnar vi självklart det!

KICK-OFF

Letar du efter något annorlunda att göra tillsammans med kollegorna? Boka er kick-off eller företagsfest hos The Viking Museum, så tar vi fram ett program som passar just er grupp. Följ med våra guider på en spännande visning i museet, bygg samarbetsanda med våra vikingaaktiviteter och avsluta med en god middag på vår restaurang Glöd.

BRÖLLOP

Gör ert bröllop historiskt! The Viking Museum och Glöd har tillsammans anordnat flertalet bröllop. Oavsett om ni önskar ett tematiskt bröllop, med vikingatida kläder och hednisk vigsel, eller en mer traditionell tillställning så är vi platsen för er. Kontakta oss så hjälps vi åt att skräddarsy en perfekt dag för er.