Historiska Event och fester

Letar ni efter en unik lokal för ett event? The Viking Museum är tillgänglig för privata middagar, barnkalas, företagsfester och andra typer av tillställningar. Vi skräddarsyr evenemang efter era önskemål!

booking@thevikingmuseum.com

BARNKALAS

Boka The Viking Museums populära barnkalas – vi kombinerar en spännande upplevelse med kunskap! Samla barnen för ett minnesvärt kalas, med roliga aktiviteter och en intressant tur i utställningen tillsammans med våra kunniga guider. För de riktigt modiga väntar även vår äventyrsfärd Ragnfrids Saga.

kalaspaket

Pris: 465 kr/barn. Minimidebitering 3.500 kr. Priset inkluderar tre medföljande vuxna. Rekommenderad ålder 7-12 år. Tre medföljande vuxna får delta.

Barnkalasen kan bokas mellan tiderna 11:00-12:30 eller 14:00-15:30.

Max 12 deltagande barn (inklusive eventuella småsyskon).

Detta ingår alltid i kalaspaketet:

– Entré till The Viking Museum för hela sällskapet.

– Interaktiv och guidad barnvisning.

– Två kalasvärdar/vikingar.

– Runjakt. En uppskattad aktivitet där barnen med hjälp av gåtor hittar de gömda runorna. På slutet får alla ett runjägardiplom.

– Godispåse till varje barn.

– Äventyrsfärden Ragnfrids Saga.

Efter färden välkomnas alla barn till restaurang Eld. I priset ingår en hamburgertallrik eller tårta med saftdryck.

För bokning och frågor, vänligen kontakta booking@thevikingmuseum.com

FESTVÅNING

När vi har stängt för dagen har ni möjlighet att ha museet för er själva. Kombinera middag på vår restaurang med guidad tur i museet och åkturen Ragnfrids Saga. Önskas fördrink i utställningen, vikingatida aktiviteter eller dansgolv efter middagen så ordnar vi självklart det!

KICK-OFF

Letar du efter något annorlunda att göra tillsammans med kollegorna? Boka er kick-off eller företagsfest hos The Viking Museum, så tar vi fram ett program som passar just er grupp. Följ med våra guider på en spännande visning i museet, bygg samarbetsanda med våra vikingaaktiviteter och avsluta med en god middag på vår restaurang.

BRÖLLOP

Gör ert bröllop historiskt! The Viking Museum anordnat flertalet bröllop. Oavsett om ni önskar ett tematiskt bröllop, med vikingatida kläder och hednisk vigsel, eller en mer traditionell tillställning så är vi platsen för er. Kontakta oss så hjälps vi åt att skräddarsy en perfekt dag för er.