TATUERING SOM PÅ VIKINGATIDEN

The Viking Museum bjuder in tatueraren Viktor Ohlsson

TATUERINGAR SOM PÅ VIKINGATIDEN

Vår mest populära programpunkt någonsin är tillbaka! 1-4 oktober bjuder The Viking Museum in Viktor Ohlsson för att tatuera som på vikingatiden!

The Viking Museum gästas av tatueraren Viktor Ohlsson 1-4 oktober. Viktor visste redan som sexåring att han ville bli tatuerare och hans stora intresse för tatueringshistoria lockade honom att bemästra en gammal teknik, inspirerad av den vikingarna använde, som går ut på att tatuera med nål för hand.

 

TATUERING

Viktor utför endast mindre och färdiga motiv, då tiden inte räcker till annat. Motiv finns i två olika storlekar och kommer att kosta mellan 700 och 1200 kr. På plats finns en färdig mall med många olika motiv inspirerade av vikingatiden, den vikingatida runraden och andra historiskt inspirerade skisser. På fredagen och lördagen går det bra att tatuera eget motiv, men detta måste specificeras i bokningen.

Inträde till The Viking Museum är inte inkluderat i priset och tillkommer vid bokning och drop in. Inträdet är 179/vuxen.

Torsdag, fredag och lördag, 1-3 oktober
Bokningar
Torsdag, fredag och lördag tar Viktor emot bokningar. Skicka en intresseanmälan till oss nedan för att boka din tid.

Söndag 4 oktober
Drop in. På söndagen är det endast möjligt att tatuera efter färdig stencil. Tatueringarna är av mindre storlek och inspirerade av vikingatiden och andra epoker. Se motiv här. 

*The Viking Museum och Viktor Ohlsson erhåller rätten att neka motiv.
Notera att pris på inträde till museet tillkommer. 179 kr/vuxen.
Ha giltig ID-handling med dig. Vi tatuerar ingen under 18 år.
Har du en bokning från eventet i mars är den giltig, förutsatt att du kontaktar oss här innan 11/9 15.00.