TATUERING SOM PÅ VIKINGATIDEN

The Viking Museum bjuder in tatueraren Viktor Ohlsson – igen!

TATUERINGAR SOM PÅ VIKINGATIDEN

Vår mest populära programpunkt någonsin är tillbaka! 27 – 30 oktober bjuder The Viking Museum in Viktor Ohlsson för att tatuera som på vikingatiden! Viktor visste redan som sexåring att han ville bli tatuerare och hans stora intresse för tatueringshistoria lockade honom att bemästra en gammal teknik, inspirerad av den vikingarna använde, som går ut på att tatuera med nål för hand.

TATUERING

Viktor utför endast mindre och färdiga motiv, då tiden inte räcker till annat. Motiv finns i två olika storlekar och kommer att kosta mellan 700 och 1200 kr. På plats finns en färdig mall med många olika motiv inspirerade av vikingatiden, den vikingatida runraden och andra historiskt inspirerade skisser. På fredagen och lördagen går det bra att tatuera eget motiv, men detta måste specificeras i bokningen.

Inträde till The Viking Museum är inte inkluderat i priset och tillkommer vid bokning och drop in. Inträdet är 179/vuxen.

Du kan se motiven här: motiv 1, motiv 2 och motiv 3!

Onsdag, torsdag och fredag, 27-29 oktober
Bokningar
Onsdag, torsdag och fredag tar Viktor emot bokningar. Skicka en intresseanmälan till honom för att boka din tid.

Lördag 30 oktober
Drop in
På lördagen är det endast möjligt att tatuera efter färdig stencil. Tatueringarna är av mindre storlek och inspirerade av vikingatiden och andra epoker.

*The Viking Museum och Viktor Ohlsson förbehåller oss rätten att neka motiv.
Notera att pris på inträde till museet tillkommer. 179 kr/vuxen.
Ha giltig ID-handling med dig. Vi tatuerar ingen under 18 år.

BOKA HÄR

Klicka nedan för att boka din tid, skriv vilken dag och önskemål på mönster i mejlet.