Program och Aktiviteter 

Under åren har The Viking Museum bjudit på en mängd intressanta och ovanliga programpunkter – allt från hårflätning, växtfärgning och tatuering på vikingatida vis till stridsuppvisningar, föreläsningar och temavisningar.

Håll utkik på vår hemsida för att hålla dig uppdaterad och följ oss på sociala medier för mer information om vikingatiden och museets aktiviteter! 

 

populärvikingen är novembers tema

Under november månad är temat populärvikingen och alla typer av vikingar extra inbjudna till The Viking Museum. Vi fokuserar främst på de historiska men pratar om vad filmer, operor, spel, hårdrock och böcker baserar sina illustrationer och kreationer. 

Kom och rita och färglägg vikingar eller gå på vår temavisning. Vi har tagit fram föremål och konst som föreställer många olika sorters vikingar! Vi får besök av illustratören och författaren Fabian Göransson den 13/11 som tecknar i utställningen. Dessutom får vi besök av en just nu hemlig gäst som bär på ett vikingatida inspirerat media som många har väntat länge på! Håll utkik i våra sociala medier för mer info om det eventet.

GUIDADE VISNINGAR VARDAGAR

 

11:30 Engelska

12:30 Svenska

13:30 Engelska

14:30 Svenska

15:30 Engelska

 

GUIDADE VISNINGAR HELGER

 

10:30 Engelska

11:30 Familjevisning (svenska)

12:30 Engelska

13:30 Familjevisning (svenska)

14:30 Engelska

15:30 Svenska

 

Med reservation för förändringar.

Alla visningar ingår i entrébiljetten.

Följ oss på sociala medier: